דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 29 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סחוג תימני
סחוג מהמטבח התימני
  • 1 לשטוף את הפלפלים. להוריד את הראש שלהם ולטחון במעבד מזון ביחד עם הראש שום ו- 2 החבילות כוסברה.
  • 2 להוסיף שמן עד שמתקבלת עיסה משחתית.
  • 3 להוסיף מלח וכמון,לטעום ולתקן תיבול.
  • 4 לחלק למנות ולהכניס לצנצנות/קופסאות.
  • 5 יוצאת כמות גדולה אפשר להקפיא חלק ממנה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 48.5% 8.9% 35.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.09 (1.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב