דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 315 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רביולי תרד וגבינות ברוטב שמנת צ`ילי
רביולי ברוטב חריף וטעים
  • 1 במחבת להמיס את החמאה, לקרמל את הבצל מספר דקות ולאחר מכן להוסיף את השום.
  • 2 לשפוך את השמנת, הצ`ילי החריף והדבש, ולצמצם את הרוטב למשך כ- 10 דקות.
  • 3 לבשל את הרביולי על פי הוראות ההכנה (ניתן להשתמש בכל סוג רביולי שאתם אוהבים ושאתם חושבים שמתאים לרוטב).
  • 4 להעביר את הרביולי המוכן למחבת של הרוטב ולערבב על אש נמוכה לכ- 7 דקות נוספות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש גם ברביולי בטטה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 18.2% 6.9% 72.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב