דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 162 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ חריף עם מנגו ואננס
מוקפץ צמחוני חריף ומיוחד
  • 1 להשרות את הנודלס בטעם תרד במים למשך כחצי שעה לפחות ולסנן (אין צורך לבשל).
  • 2 לחתוך את כל הירקות למקלות ולהקפיץ בשמן (כל ירק להקפיץ לחוד).
  • 3 לאחר הקפצת הירקות להוסיף לשמן החם את כל מצרכי הרוטב ולהקפיץ תוך כדי בחישה במשך כ- 2 דקות.
  • 4 בקערת הגשה להניח את הנודלס המסונן, מעליו לפזר את הירקות, המנגו והאננס, ומעל למזוג את הרוטב.
  • 5 לערבב בעדינות, להניח בצד כ- 20 דקות לספיגת הטעמים, לערבב שוב ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש מעל עם פטרוזיליה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 12.6% 9.2% 74.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב