דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 458 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • תפוח אדמה - 7 יחידות בינוניות - סה"כ (1.23 ק"ג)
    6-8 יחידות
  • שום - 3 שיניים
    כתושות
  • פפריקה -  כפיות שטוחות
    חצי כפית "אדומה" וכפית "גסה"
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • שמן זית - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה במחבת
תפוחי אדמה טעימים במחבת עם תבלינים ושמן זית
  • 1 לשטוף את תפוחי האדמה ולחתוך לרבעים לאורך (עם הקליפה).
  • 2 לתבל בשום, הפפריקה משני הסוגים והמלח.
  • 3 לחמם את שמן הזית במחבת לחום גבוה, להוסיף את תפוחי האדמה, לחמם כדקה, לערבב, להוריד את האש לבינונית-גבוהה, לכסות את המחבת ולהמשיך לטגן כ- 20 דקות.
  • 4 לערבב מדי פעם ולבדוק עם המזלג שתפוחי האדמה רכים.
  • 5 להגיש ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 26.9% 6% 61.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב