מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 458 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה טעימים במחבת עם תבלינים ושמן זית
- 1 לשטוף את תפוחי האדמה ולחתוך לרבעים לאורך (עם הקליפה).
- 2 לתבל בשום, הפפריקה משני הסוגים והמלח.
- 3 לחמם את שמן הזית במחבת לחום גבוה, להוסיף את תפוחי האדמה, לחמם כדקה, לערבב, להוריד את האש לבינונית-גבוהה, לכסות את המחבת ולהמשיך לטגן כ- 20 דקות.
- 4 לערבב מדי פעם ולבדוק עם המזלג שתפוחי האדמה רכים.
- 5 להגיש ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.8% |
26.9% |
6% |
61.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב