דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 840 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דלעת אפויה בתנור
רצועות דלעת עם הקליפה באפייה קלה וטעימה
  • 1 חותכים את הדלעת לפרוסות עם הקליפה ומנקים מהגרעינים.
  • 2 מסדרים על נייר אפייה בתבנית ומושחים כל פרוסה במעט שמן זית בעזרת מברשת סיליקון.
  • 3 מפזרים מעל פרוסות הדלעת את האורגנו היבש ומלח הים.
  • 4 מניחים את התבנית במרכז התנור ואופים בחום של 200 מעלות טורבו למשך כשעה עד להשחמה קלה. אין על דלעת בתנור!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15% 8.5% 9.8% 66.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב