דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שעועית ירוקה עם שומשום קלוי
אחת התוספת הטעימות לארוחה
  • 1 מבשלים את השעועית הירוקה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • 2 במחבת רחבה מחממים את שמן הזית ומטגנים בו את השעועית המבושלת.
  • 3 מוסיפים את השומשום, התבלינים ורוטב הסויה (ניתן להשתמש גם ברוטב סויה רגיל אם לא רגישים לגלוטן), וממשיכים לטגן כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב קל מדי פעם.
  • 4 מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם (טעים גם קר).
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם הקפצה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 36.6% 16% 41.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב