דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עלי סיגר אפויים עם גבינות ותרד
מילוי נהדר ולא בנאלי לסיגרים
  • 1 לאדות את הבצלים בשמן במחבת עד להזהבה קלה, להוסיף את עלי התרד ולהסיר מהאש.
  • 2 לגרד בקערה את הגבינות, להוסיף את הבצל והתרד ואת כל שאר המצרכים.
  • 3 להניח כף מלית בכל עלה סיגר ולגלגל לצורת סיגר מהודק.
  • 4 להניח את הסיגרים על תבנית עם נייר אפייה כשצד הפתח פונה כלפי מטה.
  • 5 להבריש בשמן הזית כל עלה סיגר ולאפות בתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 20-25 דקות או עד להשחמה. מתקבלים סיגרים חלביים מושלמים!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש גם בעלי פילו.

הערך התזונתי לא כולל את גבינת הברינזה. תחליף לגבינת הברינזה - כל גבינה קשה ומלוחה עדינה אחרת (בולגרית/פטה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 10.3% 18.2% 67.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב