דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 361 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • תפוח אדמה - 10 יחידות בינוניות - סה"כ (1.75 ק"ג)
    שטופים
  • שמן זית - 5 כפות - סה"כ (50 מ"ל)
    כתית מעולה
  • מלח גס - כפית שטוחה
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוחי אדמה בטוסטר
שיטה מיוחדת להכנת צ`יפס
  • 1 פורסים את תפוחי האדמה על קליפתם לאורכם לעובי של כס"מ אחד.
  • 2 מניחים נייר אפייה בטוסטר פסים ומחממים אותו לחום גבוה.
  • 3 משמנים כל פרוסת תפוח אדמה בשמן הזית משני צדדיה בעזרת מברשת סיליקון ומניחים על נייר האפייה.
  • 4 מפזרים מעל כל הפרוסות מעט מלח גס.
  • 5 סוגרים את הטוסטר, ממתינים כ- 5 דקות עד שנוצרים פסים, מנמיכים את החום וממשיכים בהכנה עוד כ- 10 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים.
  • 6 מכינים את שאר הכמות באותה הצורה.
  • 7 מוציאים להתקררות ומגישים חם (טעים גם קר).
  • 8 בתיאבון חיוך

ההכנה יחסית מהירה אך הכמות גדולה ולכן זמן ההכנה מעל שעה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 9.6% 8.7% 74%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב