דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 328 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בטטות אפויות
  • 1 לקלוף את הבטטות.
  • 2 לחתוך לגודל שרוצים.
  • 3 לסדר אותם בתבנית מתאימה.
  • 4 לפזר מעל אבקת מרק בצל.
  • 5 לשפוך את השמן.
  • 6 לערבב היטב בידיים.
  • 7 לאפות בתנור מחומם ל- 180 מעלות צלזיוס בערך חצי שעה.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
חשוב להקפיד על אבקת מרק בצל ללא מונוסודיום גלוטמט - יוצא טעים גם ללא משפר הטעם הזה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן במקום אבקת המרק להוסיף שום כתוש.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.3% 9.5% 5.8% 74.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב