סוף סוף יש מקופלת טבעונית
1. מערבבים בקערה את חלב הסויה, השמן, הסוכר, השוקולית ורסק התפוחים.
2. ממיסים בכוס את נס הקפה עם רבע כוס המים הרותחים ומוסיפים לקערה.
3. מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
4. מנפים את הקמחים לקערה, מוסיפים גם את אבקת האפייה והקוקוס, מגררים את המקופלות בפומפייה ומערבבים הכל יחד בקערה.
5. יוצקים לתבנית 26 ס"מ משומנת ואופים כחצי שעה עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.
6. מוציאים להתקררות.
7. מכינים את הקרם: מבשלים בסיר קטן את כל המרכיבים עד להמסה אחידה.
8. יוצקים את הקרם על העוגה בצורה שווה ומפזרים מעל שברים מ- 2 מקופלות טבעוניות.
9. פורסים ומגישים - בתיאבון