דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (16-20 קציצות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות קינואה ובטטה טבעוניות
שילוב מצוין של קינואה ובטטה
  • 1 משרים את הקינואה במים למשך כשעתיים, מסננים ושוטפים.
  • 2 מבשלים את הקינואה בהרבה מים (כמו פסטה) למשך כחצי שעה עד שהיא מתרככת ומסננים.
  • 3 מרסקים את הבטטה ואת הבצל במעבד מזון (דיסקית גירוד) או בפומפייה.
  • 4 קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה.
  • 5 בקערה מערבבים את הקינואה המבושלת, הבטטה והבצל המרוסקים, הבצל הירוק, הכוסברה, הטחינה, המלח והכורכום.
  • 6 צרים מהתערובת קציצות בידיים רטובות, ומניחים אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומן במעט שמן זית.
  • 7 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות טורבו למשך כ- 40 דקות, או עד שהקציצות מתייצבות (אין צורך להפוך אותן).
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.7% 13.4% 14.4% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב