דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 330 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • כרובית - יחידה קטנה (774 גרם)
    מופרדת לפרחים
  • שמן זית - כף (10 מ"ל)
  • עדשים - כוס (170 גרם)
    שחורות (רצוי אורגניות)
  • מיץ לימון - יחידה (30 מ"ל)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • עלי רוקט - 200 גרם

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט עדשים שחורות וכרובית צלויה
סלט טבעוני טעים ומזין
  • 1 מערבבים את פרחי הכרובית עם שמן הזית וצולים בתנור למשך כ- 40 דקות עד שהם משחימים היטב.
  • 2 מבשלים את העדשים השחורות בהרבה מים (כמו פסטה) עד שהן מתרככות ומסננים.
  • 3 מערבבים את הכרובית עם העדשים ומתבלים במיץ לימון ובמלח.
  • 4 לפני ההגשה מוסיפים את עלי הרוקט ומערבבים שוב.
  • 5 טועמים, מתקנים תיבול ומגישים מיד.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי הרוקט. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
25% 5.2% 20.9% 48.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב