דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

518 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קרוטונים ביתיים
קרוטונים ביתיים קלים להכנה
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 150 מעלות.
  • 2 חותכים את הלחמניות לקוביות לפי הגודל הרצוי (בדרך כלל 1-2 ס"מ) ומעבירים לקערה גדולה. יש להשתמש ב- 5 לחמניות יבשות (לחמניות ששוקלות כ- 90 גרם כשהן טריות וכ- 60 גרם כשהן יבשות) או בכחצי כיכר לחם יבש.
  • 3 מרסקים את כל מרכיבי התיבול היטב בעזרת בלנדר מוט, יוצקים על קוביות הלחם ומערבבים היטב עד שכל הקוביות מצופות היטב באופן אחיד.
  • 4 מסדרים את הקרוטונים בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת, ואופים במשך כ- 40 דקות עד שהקוביות פריכות (מומלץ להפוך אותן אלאחר כ- 20 דקות). יש להיזהר שלא לשרוף את הקרוטונים. אם הם מתחילים להישרף יש להוציא אותם (אם הם כבר יבשים ופריכים), או להנמיך את האש ולהמשיך לאפות.
  • 5 בגמר האפייה מוציאים ומחכים להתקררות מוחלטת. שומרים בצנצנת אטומה למשך כמה ימים. ניתן לתבל בתבלינים יבשים לפי הטעם האישי. מתקבלים קרוטונים ביתיים טעימים ביותר.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: אם משתמשים למרק מומלץ שלא לשים כמות גדולה בבת אחת. מכיוון שהקרוטונים אווריריים - הם מתרככים בנוזל מהר יותר מאשר קרוטונים תעשייתיים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 29.1% 10.8% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב