מצרכים למתכון
24 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
כל חיתוכית מלמיליאן, צילום: אלי סגל, סטיילינג: נועה קנריק
- 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות, ולרפד תבנית 20x30 בנייר אפייה.
- 2 בקערת המיקסר להניח את הקמח, להוסיף את שאר מצרכי הבצק וללוש עד לקבלת בצק נעים ורך. לרדד 2/3 מהבצק לעלה בגודל 20x30 ולהניח בתבנית. את הבצק הנותר לשים במקפיא (כדי שיהיה יותר קל לפורר אותו לאחר מכן). לאפות את הבצק בתנור שחומם מראש למשך כ- 10 דקות.
- 3 למרוח על הבצק האפוי את הריבה, לפורר את הבצק שהשארנו במקפיא ולאפות שוב כ- 20-25 דקות עד להזהבה.
- 4 לחתוך לקוביות בגודל הרצוי ולפזר מלמעלה את אבקת הסוכר. מתקבלות חיתוכיות ריבה מושלמות!
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
מומלץ להשתמש בריבה ביתית.
ציוד נדרש: תבנית 20x30.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
15.4% |
4.8% |
79.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב