1. לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
2. לרפד תבנית 20x30 בנייר אפייה.
3. בקערת המיקסר להניח את הקמח, להוסיף את שאר מצרכי הבצק וללוש עד לקבלת בצק נעים ורך.
4. לרדד 2/3 מהבצק לעלה בגודל 20x30 ולהניח בתבנית. את הבצק הנותר לשים במקפיא (כדי שיהיה יותר קל לפורר אותו לאחר מכן).
5. לאפות את הבצק בתנור שחומם מראש למשך כ- 10 דקות.
6. למרוח על הבצק האפוי את הריבה ולפורר את הבצק שהשארנו במקפיא.
7. לאפות שוב כ- 20-25 דקות עד להזהבה.
8. לחתוך לקוביות בגודל הרצוי ולפזר מלמעלה אבקת סוכר.
9. מתקבלות חיתוכיות ריבה מושלמות - בתיאבון