פשטידה טבעונית כשרה לפסח
1. מסננים את הסקיני פסטה ושוטפים.
2. מבשלים את הסקיני פסטה 2 דקות בלבד בסיר עם מים רותחים.
3. מערבבים בקערה את תחליף הביצה ואת התבלינים עם המים.
4. מוסיפים את הסקיני פסטה ומערבבים.
5. מגרדים את הגבינה המלוחה, מוסיפים לקערה יחד עם 100 גרם מהמגורדת הטבעונית ומערבבים.
6. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת, מהדקים ומפזרים מעל את הגבינה שנשארה (50 גרם מגורדת טבעונית).
7. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד להזהבה.
8. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.