דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 296 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה טבעונית ללא גלוטן בקרם קארי
ארוחת צהריים קלה לטבעוניים ולצליאקים
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים.
  • 2 במחבת יבשה מטגנים את הבצל והשום.
  • 3 לאחר שהבצל והשום משחימים מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים.
  • 4 מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים ומוסיפים למחבת.
  • 5 מוסיפים את קרם הקוקוס (יש להשתמש בקרם קוקוס ללא חומרים משמרים מקרטון ולא מקופסת שימורים) והתבלינים, ומבשלים למשך 3-4 דקות.
  • 6 מוסיפים את הפסטה, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 12.4% 10.3% 73.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב