דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת צהריים קלה לטבעוניים ולצליאקים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 296 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים.
  • 2 במחבת יבשה מטגנים את הבצל והשום.
  • 3 לאחר שהבצל והשום משחימים מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים.
  • 4 מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים ומוסיפים למחבת.
  • 5 מוסיפים את קרם הקוקוס (יש להשתמש בקרם קוקוס ללא חומרים משמרים מקרטון ולא מקופסת שימורים) והתבלינים, ומבשלים למשך 3-4 דקות.
  • 6 מוסיפים את הפסטה, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אורית חן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)543183
חלבונים (גרם)12.22 4.13
פחמימות (גרם)8830
מתוכן סוכרים (גרם)5.29 1.79
שומנים (גרם)14.77 4.99
מתוכם שומן רווי (גרם)11.33 3.83
נתרן (מ"ג)297.45100.42
סיבים תזונתיים (גרם)4.02 1.36
מים (גרם)123.2441.61
ויטמין A (מק"ג)55.518.74
ויטמין B (מ"ג)1.760.59
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.610.2
ויטמין B5 (מ"ג)0.540.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.320.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)89.3730.17
ויטמין C (מ"ג)51.2717.31
ויטמין E (מ"ג)1.480.5
ויטמין K (מק"ג)102.3134.54
סידן (מ"ג)63.1421.32
ברזל (מ"ג)1.320.44
מגנזיום (מ"ג)29.399.92
זרחן (מ"ג)85.5228.87
אבץ (מ"ג)0.60.2
אשלגן (מ"ג)369.04124.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.460.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.310.11
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.05

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 12.4% 10.3% 73.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.