דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 73 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גאלט שוקולד ודובדבנים
גאלט קל וטעים עם שוקולד ודובדבנים
  • 1 לערבב יחד את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הקקאו. להוסיף את הסוכר ולערבב. למזוג לתוך התערובת את השמן והמים, ולעבד עד לקבלת בצק. הבצק יוצא עדין ורך. אם יוצא דביק מדי - להוסיף עוד כף אחת-שתיים של קמח. לאסוף את הבצק לכדור, לכסות ולהניח במקרר לכ- 10 דקות.
  • 2 לערבב את הדובדבנים עם הסוכר והקורנפלור.
  • 3 לרדד את הבצק לעיגול דק וליישר בעזרת הסכין (הנחתי צלחת גדולה מעל הבצק ופשוט חתכתי את השוליים).
  • 4 להניח את המילוי במרכז ולפזר שקדים מעל.
  • 5 להרים את קצוות הבצק בזהירות ולקפל מעל המילוי.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 7 לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר.
  • 8 בתיאבון חיוך

אפשר להכין גם עםדובדבנים מוקפאים אבל כמובן שתמיד עדיף דובדבנים טריים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 15.3% 9% 72.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב