מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 254 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט טעים ובריא
- 1 מבשלים את הקינואה האדומה ביחד עם המים למשך כרבע שעה (הקינואה האדומה לוקחת קצת יותר זמן בישול מקינואה לבנה והיא גם קצת יותר כבדה).
- 2 מכבים את הסיר ומשאירים מכוסה כ- 20 דקות.
- 3 מוציאים את הקינואה ומעבירים למגש להתקררות.
- 4 לאחר שהקינואה התקררה מעבירים אותה לקערה.
- 5 מוסיפים את הבצל הסגול, המנגו והכוסברה.
- 6 מכינים רוטב מהיר משמן זית, מיץ לימון ומלח, מוזגים מעל הסלט בקערה ומערבבים היטב. מתקבל סלט קינואה אדומה עסיסי וטעים.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.6% |
12.4% |
10.7% |
73.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב