דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 165 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ג`לי עם פירות קפואים ברוטב פטל
קינוח פירות שילדים אוהבים
  • 1 לקלף את כל הפירות ולחתוך לקוביות.
  • 2 בנפרד להכין את הג`לי לפי ההוראות ולהניח שיתקרר.
  • 3 להוסיף לג`לי את הפירות החתוכים ולצקת ל- 8 כוסות חד פעמיות לשתייה קרה.
  • 4 להשאיר את הכוסות כשעתיים במקפיא (במידה והן במקפיא זמן ארוך יותר - להוציא אותן כחצי שעה לפני ההגשה).
  • 5 לבשל את הפטל השחור עם הסוכר וחצי כוס מים. למעוך את הפטל המבושל, להסיר מהאש ולהוסיף את מיץ הלימון. כשמתקרר להוסיף את הרום.
  • 6 בהגשה לחלץ את הג`לי הקפוא מהכוס (ניתן לגזור אותה עם מספריים), להניח על צלחת הגשה ולצקת מעל את סירופ הפטל.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 8 כוסות חד פעמיות.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 0.7% 2.2% 91.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב