דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 169 גרם למנה\יחידה (תלוי בכמות האפרסקים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אפרסקים ברוטב יין
שילוב נהדר של פרי ויין
  • 1 לחצות את האפרסקים לשניים ולשמור את הגלעינים.
  • 2 בקערה להניח את חצאי האפרסקים, לפזר את הסוכר וסוכר הוניל, לכסות ולהשאיר כך למשך הלילה.
  • 3 למחרת להעביר את האפרסקים לסיר, להוסיף את הגלעינים ששמרנו ולבשל במשך כ- 10 דקות על להבה נמוכה.
  • 4 להוסיף את היין האדום ומיץ הלימון, ולהמשיך לבשל כ- 20 דקות נוספות.
  • 5 לקרר, להוציא את הגלעינים ולהעביר לכלי הגשה (יש להשגיח שחצאי האפרסקים יישארו שלמים).
  • 6 לקשט באגוזים קצוצים ובתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן השהית חצאי האפרסקים עם הסוכר וסוכר הוניל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 6.7% 3.1% 87.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב