דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2.19 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ריבת תפוחים ביתית
מתאימה מאוד לראש השנה
  • 1 לבשל את התפוחים עם המים עד לריכוך (אך שלא יהיו רכים מדי).
  • 2 להוסיף את הסוכר, הקינמון וההל, להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כשעה וחצי תוך כדי בחישה מדי פעם עד לסמיכות דביקה.
  • 3 להוסיף את מיץ הלימון והחומץ, ולהמשיך לבשל כ- 10 דקות נוספות.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט באגוזי מלך ומקלות קינמון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 0.1% 0.3% 98.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב