דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתאימה מאוד לראש השנה

מצרכים למתכון

2.19 ק"ג לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את התפוחים עם המים עד לריכוך (אך שלא יהיו רכים מדי).
  • 2 להוסיף את הסוכר, הקינמון וההל, להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כשעה וחצי תוך כדי בחישה מדי פעם עד לסמיכות דביקה.
  • 3 להוסיף את מיץ הלימון והחומץ, ולהמשיך לבשל כ- 10 דקות נוספות.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט באגוזי מלך ומקלות קינמון. מומלץ להשתמש בתפוחים אדומים.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)3,983182
חלבונים (גרם)3.08 0.14
פחמימות (גרם)1,03247
מתוכן סוכרים (גרם)1,001 45.62
שומנים (גרם)1.52 0.07
מתוכם שומן רווי (גרם)0.24 0.01
נתרן (מ"ג)14.410.66
סיבים תזונתיים (גרם)14.45 0.66
מים (גרם)1,13551.71
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)20.230.92
ויטמין B (מ"ג)2.790.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.460.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.980.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.750.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.390.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.090.28
ויטמין C (מ"ג)52.092.37
ויטמין E (מ"ג)0.580.03
ויטמין K (מק"ג)6.470.29
סידן (מ"ג)90.694.13
ברזל (מ"ג)1.220.06
מגנזיום (מ"ג)49.682.26
זרחן (מ"ג)116.925.33
אבץ (מ"ג)0.720.03
אשלגן (מ"ג)977.7544.56
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.40.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.320.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 0.1% 0.3% 98.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.