מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 216 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה טבעונית קלה וטעימה
- 1 להכניס את מצרכי הפסטו פטרוזיליה למעבד המזון עד לקבלת ממרח חלק.
- 2 להרתיח את שמנת הסויה במחבת, להוסיף אגוז מוסקט וכחצי מכמות הפסטו פטרוזיליה, ולערבב היטב.
- 3 ברתיחה לסגור את האש.
- 4 לבשל את הפסטה על פי הוראות היצרן ולסנן.
- 5 למזוג את הרוטב על הפסטה ולערבב היטב.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל חצי מכמות הפסטו פטרוזיליה הנותרת.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.7% |
20.1% |
12.9% |
59.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב