מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 220 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אי אפשר להפסיק לנשנש
- 1 קולפים את תפוחי האדמה, חוצים לאורך ופורסים אלכסונית לרצועות ארוכות בעובי כס"מ (אפשר גם בעזרת חותכן זיגזג).
- 2 מעבירים לסיר, מכסים במים ומבשלים כ- 5 דקות.
- 3 מסננים מנוזלים, מצננים ומייבשים מעט (לאחר מכן אפשר גם להכניס למקפיא לכרבע שעה - לא חובה).
- 4 מערבבים בקערה את התבלינים בשמן.
- 5 בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה יוצקים מעל רצועות תפוחי האדמה את תערובת השמן והתבלינים, ומערבבים היטב.
- 6 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות טורבו למשך כ- 40 דקות.
- 7 מגישים חם וזוללים - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את תערובת התבלינים טוסקנה, שבעצם היא זו המעניקה את טעם הברביקיו לתפוחי האדמה (תערובת שמכילה בעיקר שום גבישי, פפריקה מתוקה/מעושנת, בצל מיובש, פלפל שחור גרוס, רוזמרין מיובש וכדומה - ניתן לרכוש בחנויות לתבלינים). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.7% |
10.1% |
7.1% |
77.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב