מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 32 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין על חלבה
- 1 להכניס את כל המצרכים (מלבד השקדים השבורים) לסיר ולערבב היטב.
- 2 לחמם על להבה נמוכה ולבחוש כל הזמן ללא הפסקה למשך כ- 15 דקות או עד שהתערובת מתגבשת והמרקם נראה חלק.
- 3 להוסיף את השקדים השבורים, לערבב היטב, לקרר מעט, להעביר לכלי מתאים (לדחוס ככל האפשר), לכסות ולהכניס למקרר לפחות לשעתיים עד לקירור מוחלט של החלבה.
- 4 לשחרר בעדינות את החלבה מהכלי, להעביר לכלי רחב יותר עם מכסה ולשמור במקרר. מתקבלת חלבה ביתית פשוט נהדרת.
- 5 נותר רק להתענג

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף אילו תוספות שאוהבים לחלבה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2% |
41.1% |
27.1% |
29.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב