דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (מספר המנות מוערך ולא מדויק)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט מלפפונים מוחמצים
  • 1 לקלף את המלפפונים – אפשר להשאיר רצועות ירוקות בקליפה.
  • 2 לחתוך את המלפפונים לעיגולים דקים.
  • 3 לשים בקערה ולזרות מלח בישול.
  • 4 להשרות עם המלח למספר שעות.
  • 5 לסחוט את המלפפונים מנוזלים.
  • 6 לסדר בצנצנת זכוכית בשכבות של מלפפונים, שיני שום, חומץ, מים וסוכר.
  • 7 לסגור את הצנצנת במכסה אטום.
  • 8 המלפפונים טעימים למאכל לאחר יום יומיים לאחר מיזוג הטעמים.
  • 9 להגשה בצלחת נאה.
  • 10 לקישוט מספר עלי שמיר או פטרוזיליה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.7% 2.3% 12.5% 75.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב