דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (מספר המנות מוערך ולא מדויק)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את המלפפונים – אפשר להשאיר רצועות ירוקות בקליפה.
  • 2 לחתוך את המלפפונים לעיגולים דקים.
  • 3 לשים בקערה ולזרות מלח בישול.
  • 4 להשרות עם המלח למספר שעות.
  • 5 לסחוט את המלפפונים מנוזלים.
  • 6 לסדר בצנצנת זכוכית בשכבות של מלפפונים, שיני שום, חומץ, מים וסוכר.
  • 7 לסגור את הצנצנת במכסה אטום.
  • 8 המלפפונים טעימים למאכל לאחר יום יומיים לאחר מיזוג הטעמים.
  • 9 להגשה בצלחת נאה.
  • 10 לקישוט מספר עלי שמיר או פטרוזיליה.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)2717
חלבונים (גרם)0.95 0.61
פחמימות (גרם)64
מתוכן סוכרים (גרם)1.64 1.04
שומנים (גרם)0.17 0.11
מתוכם שומן רווי (גרם)0.02 0.01
נתרן (מ"ג)671.92427.43
סיבים תזונתיים (גרם)0.75 0.47
מים (גרם)109.3669.57
ויטמין A (מק"ג)11.467.29
ויטמין B (מ"ג)0.540.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.10.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.230.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.898.84
ויטמין C (מ"ג)7.284.63
ויטמין E (מ"ג)0.040.03
ויטמין K (מק"ג)38.3924.42
סידן (מ"ג)27.3817.42
ברזל (מ"ג)0.420.26
מגנזיום (מ"ג)12.197.75
זרחן (מ"ג)27.8317.7
אבץ (מ"ג)0.240.15
אשלגן (מ"ג)142.6690.75
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.7% 2.3% 12.5% 75.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.