דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טחינה שחובה להגיש יחד עם הראשונות

מצרכים למתכון

1.04 ק"ג לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשים את הטחינה הגולמית בקערה עמוקה ולערבב.
  • 2 להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי בחישה מתמדת, עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
  • 3 להוסיף את השום, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור, ולבחוש היטב בשנית.
  • 4 לקשט במספר עלי פטרוזיליה לפי הטעם.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להוסיף את המים בהדרגה כדי לקבל את הסמיכות שאתם אוהבים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)3,470333
חלבונים (גרם)129 12.38
פחמימות (גרם)626
מתוכן סוכרים (גרם)0.99 0.1
שומנים (גרם)300.7 28.86
מתוכם שומן רווי (גרם)48.04 4.61
נתרן (מ"ג)1,656158.89
סיבים תזונתיים (גרם)1.04 0.1
מים (גרם)528.1550.69
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)63.536.1
ויטמין B (מק"ג)0.8278.73
ויטמין B1 (מ"ג)0.050
ויטמין B2 (מ"ג)0.030
ויטמין B3 (מ"ג)0.330.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)27.172.61
ויטמין C (מ"ג)38.223.67
ויטמין E (מ"ג)0.170.02
ויטמין K (מק"ג)247.0623.71
סידן (מ"ג)610.2158.56
ברזל (מ"ג)34.833.34
מגנזיום (מ"ג)18.591.78
זרחן (מ"ג)32.793.15
אבץ (מ"ג)0.390.04
אשלגן (מ"ג)182.917.55
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 61% 26.2% 12.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.57 (1.58 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.