דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ את השום והפטרוזיליה ולהניח בקערה.
  • 2 להוסיף לקערה את הטחינה, המלח ומיץ הלימון ולהתחיל לערבב.
  • 3 להוסיף את המים באיטיות עד לקבלת סמיכות רצויה (יש כאלה שאוהבים את הטחינה נוזלית ויש סמיכה יותר).
  • 4 להעביר לקופסא ולאחסן במקרר.
טיפ למתכון
כדאי להכין הרבה לחם כי הטחינה דורשת ניגוב רציני.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)116175
חלבונים (גרם)4.21 6.32
פחמימות (גרם)46
מתוכן סוכרים (גרם)0.14 0.21
שומנים (גרם)9.41 14.15
מתוכם שומן רווי (גרם)1.52 2.28
נתרן (מ"ג)388.62584.39
סיבים תזונתיים (גרם)0.46 0.7
מים (גרם)42.4363.81
ויטמין A (מק"ג)47.9972.17
ויטמין B (מ"ג)0.360.55
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.180.27
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.4526.25
ויטמין C (מ"ג)16.4724.77
ויטמין E (מ"ג)0.090.13
ויטמין K (מק"ג)187.03281.25
סידן (מ"ג)42.4563.83
ברזל (מ"ג)1.772.66
מגנזיום (מ"ג)7.0610.62
זרחן (מ"ג)13.0419.61
אבץ (מ"ג)0.170.26
אשלגן (מ"ג)80.07120.41
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.05
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.05

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 52% 23.2% 22.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.15 (1.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.