דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הכי פשוט - הכי טעים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 667 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מרפדים תבנית לתנור בנייר אפייה.
  • 2 חותכים כל קישוא לרבעים לאורך ומסדרים את ה"סירות" על נייר האפייה שבתבנית.
  • 3 בצלוחית מערבבים את שמן הזית והתבלינים, ומושחים בעזרת מברשת סיליקון על כל סירה מעט מהשמן המתובלן.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו לכ- 30-45 דקות, עד שסירות הקישואים משחימות מעט. מגישים ואוכלים חם (טעים גם קר).
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)21632
חלבונים (גרם)6.05 0.91
פחמימות (גרם)294
מתוכן סוכרים (גרם)16.96 2.54
שומנים (גרם)11.29 1.69
מתוכם שומן רווי (גרם)1.84 0.28
נתרן (מ"ג)704.61105.67
סיבים תזונתיים (גרם)9.5 1.42
מים (גרם)612.8991.91
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)73.4511.02
ויטמין B (מ"ג)5.410.81
ויטמין B1 (מ"ג)0.290.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.270.04
ויטמין B3 (מ"ג)3.390.51
ויטמין B5 (מ"ג)0.90.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.430.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)132.4819.87
ויטמין C (מ"ג)36.355.45
ויטמין E (מ"ג)0.990.15
ויטמין K (מק"ג)31.654.75
סידן (מ"ג)189.4728.42
ברזל (מ"ג)3.060.46
מגנזיום (מ"ג)159.1723.87
זרחן (מ"ג)256.9638.54
אבץ (מ"ג)2.590.39
אשלגן (מ"ג)1,267190.08
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.880.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.550.08
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.330.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.160.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.140.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.1% 20.3% 10.9% 51.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.