דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פעם בשבוע לפחות - ערב פיצות בבית!

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 238 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 ללוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך (אם הבצק יוצא דביק - להיעזר בידיים משומנות). להתפיח את הבצק כשעה ובינתיים לעבור לטיגון הירקות.
  • 2 לטגן קודם את פרוסות החציל,להעביר לנייר סופג על צלחת. לטגן את הבצל, להוסיף את הפלפלים, להמשיך לטגן עד שהפלפלים מתרככים, להוסיף את העגבניות, לתבל במלח ופלפל שחור ולהמשיך לטגן עוד כמה דקות.
  • 3 לחלק את הבצק לשניים וגם את הירקות והגבינות.
  • 4 לרדד חלק אחד של הבצק, להניח על תבנית פיירקס (רצוי עגולה), לפזר
  • את הירקות בשכבה אחידה ולפזר מעל את הגבינות.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד להשחמה. כך להכין גם את הפיצה השנייה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות פיירקס (רצוי עגולות) או כל תבנית אחרת.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)366154
חלבונים (גרם)9.81 4.13
פחמימות (גרם)3917
מתוכן סוכרים (גרם)5.35 2.25
שומנים (גרם)19.62 8.25
מתוכם שומן רווי (גרם)2.3 0.97
כולסטרול (מ"ג)12.08 5.08
נתרן (מ"ג)816.35343.49
סיבים תזונתיים (גרם)1.86 0.78
מים (גרם)152.0963.99
ליקופן (מ"ג)1.170.49
ויטמין A (מק"ג)70.1129.5
ויטמין B (מ"ג)1.060.45
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.60.25
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)19.28.08
ויטמין B12 (מק"ג)0.190.08
ויטמין C (מ"ג)63.326.63
ויטמין E (מ"ג)0.880.37
ויטמין K (מק"ג)4.011.69
סידן (מ"ג)12150.91
ברזל (מ"ג)0.610.25
מגנזיום (מ"ג)15.226.4
זרחן (מ"ג)60.2525.35
אבץ (מ"ג)0.430.18
אשלגן (מ"ג)227.3195.64
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.570.24
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.490.21

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 27.8% 13.9% 55.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה