דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 238 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצת חצילים ופלפלים
פעם בשבוע לפחות - ערב פיצות בבית!
  • 1 ללוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך (אם הבצק יוצא דביק - להיעזר בידיים משומנות). להתפיח את הבצק כשעה ובינתיים לעבור לטיגון הירקות.
  • 2 לטגן קודם את פרוסות החציל,להעביר לנייר סופג על צלחת. לטגן את הבצל, להוסיף את הפלפלים, להמשיך לטגן עד שהפלפלים מתרככים, להוסיף את העגבניות, לתבל במלח ופלפל שחור ולהמשיך לטגן עוד כמה דקות.
  • 3 לחלק את הבצק לשניים וגם את הירקות והגבינות.
  • 4 לרדד חלק אחד של הבצק, להניח על תבנית פיירקס (רצוי עגולה), לפזר
  • את הירקות בשכבה אחידה ולפזר מעל את הגבינות.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד להשחמה. כך להכין גם את הפיצה השנייה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות פיירקס (רצוי עגולות) או כל תבנית אחרת.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 27.8% 13.9% 55.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב