מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אחחח מה שאפשר להכין עם דלעת
- 1 לטגן בשמן את הסלרי והבצלים עד להתרככות.
- 2 להוסיף את השום, השמיר, הפיצוחים והתבלינים (כל המצרכים הנוספים מלבד הדלעת), ולהמשיך לטגן למשך דקה או שתיים נוספות.
- 3 להוסיף את קוביות הדלעת ולערבב היטב לספיגת הרוטב.
- 4 לבשל על להבה נמוכה במשך כ- 5 דקות ולהשגיח שהדלעת לא תתרכך יתר על המידה. להעביר אל קערה נאה עם כפות הגשה.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להגיש את המנה חמה או קרה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.3% |
36.5% |
15.1% |
38.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב