מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 622 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
טעמים נהדרים של כרובית ודלורית שכולם אוהבים!
- 1 לפרק את הכרובית לפרחים ולחתוך את הדלורית לחצאי פרוסות עבות.
- 2 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים את הנייר בכף שמן זית.
- 3 מסדרים את פרחי הכרובית ופרוסות הדלורית החתוכות בתבנית.
- 4 מושחים בעזרת מברשת את 2 כפות שמן הזית על הירקות.
- 5 מפזרים את מלח הים והתימין המיובש על הירקות.
- 6 אופים בתנור בחום של כ- 200 מעלות טורבו למשך כ- 50 דקות או עד שהירקות משחימים קלות.
- 7 מוציאים את התבנית להתקררות קלה ומגישים חם.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
14.7% |
13.5% |
14.1% |
57.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב