דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בצל - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (250 גרם)
    פרוסים לטבעות
  • בצל סגול - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (250 גרם)
    פרוסים לטבעות
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לרצועות
  • מלח - כפית שטוחה
  • סוכר - כפית שטוחה (5 גרם)
  • עלי דפנה - 10 עלים
  • גרגרי פלפל אנגלי - 2 כפות
  • מים - לפי הצורך
  • חומץ - לפי הצורך

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בצל כבוש
בצל בחומץ - מעדן אמיתי
  • 1 מסדרים בצנצנת את הבצלים בשכבות לסירוגין (שכבה של בצל לבן ושכבה של בצל סגול) ואת הפלפל האדום.
  • 2 בינתיים מרתיחים את המים עם החומץ והתבלינים (יחס של 3/4 כוס מים אל מול 1/4 כוס חומץ - בהתאם לגודל הצנצנת בה משתמשים).
  • 3 מקררים את הרוטב, מוזגים על שכבות הבצלים ומניחים להשריה למשך לילה.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גרגרי הפלפל האנגלי והחומץ. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.1% 1.4% 8% 74.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב