דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 522 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אנטיפסטי כרובית, חצילים ודלעת
ירקות בתנור לארוחת הערב - הכי טעים שיש!
  • 1 הכנה מוקדמת: חותכים את החצילים לפרוסות בעובי של כס"מ עד ס"מ וחצי עם הקליפה, שוטפים ומפרקים את הכרובית לפרחים וחותכים את הדלעת לקוביות בינוניות-גדולות.
  • 2 מסדרים את הירקות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 3 מושחים את הירקות בשמן הזית בעזרת מברשת סיליקון.
  • 4 מפזרים על הירקות את התימין המיובש, האורגנו המיובש והמלח.
  • 5 מכניסים את התבנית לתנור ואופים בחום של 200 מעלות טורבו למשך כחצי שעה עד להשחמה קלה של הירקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מברשת סיליקון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.8% 18.3% 11.9% 50%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב