מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 830 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 חותכים את כל הפירות לקוביות קטנות.
- 2 בקערה בצד מוסיפים את היופלה ומערבבים היטב ותוך כדי מוסיפים את הסילאן וממשיכים לערבב עד לקבלת צבע אחיד.
- 3 לאחר מכן מוסיפים את הפירות לצלחות הגשה ואז מוסיפים את התערובת של היופלה עם הסילן ומלמעלה מפזרים פרג.
- 4 לאחסן בקירור חצי שעה לפני הגשה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
בכל עונה ניתן להוסיף ממגוון הפירות.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
עשיר בסידן. יתרונות: ללא תוספת סוכר וללא פירות משומרים.
מומלץ להשתמש ביוגורט עם 0% שומן.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10% |
8% |
14.6% |
67.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב