מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
רסק מתפוחי עץ טריים
- 1 לבשל את התפוחים עם המים, מיץ הלימון והתבלינים למשך כרבע שעה או עד שהם שמתרככים.
- 2 לקרר, להעביר למעבד מזון ולטחון עד שמתקבל מרקם של רסק.
- 3 להעביר לגביעי הגשה ולקשט לפי הטעם.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
לקישוט: חצאי תותים, 1/2 כוס גרגירי רימונים או אגוזים טחונים.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
14.5% |
2.2% |
1.7% |
81.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב