דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גלידוניות פרווה ללא תוספת סוכר
מתאים מאוד לימים החמים
  • 1 להעביר את המנגו הקפוא עם קרם הקוקוס והסוכרזית למעבד מזון, לטחון עד למרקם חלק, למזוג אל תבנית חד פעמית מוארכת למקפיא ללילה.
  • 2 אותו הדבר לעשות עם הדובדבנים המתוקים.
  • 3 למחרת לשחרר בעדינות את הגלידות מהתבניות, לחתוך לקוביות ולהגיש.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את הסוכרזית ב- 2 כפות סוכר רגיל.

ציוד נדרש: 2 תבניות חד פעמיות מוארכות.

זמן ההכנה כולל את זמן הקפאת הגלידות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 39.7% 5.3% 50.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.78 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב