דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתאים מאוד לימים החמים

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להעביר את המנגו הקפוא עם קרם הקוקוס והסוכרזית למעבד מזון, לטחון עד למרקם חלק, למזוג אל תבנית חד פעמית מוארכת למקפיא ללילה.
  • 2 אותו הדבר לעשות עם הדובדבנים המתוקים.
  • 3 למחרת לשחרר בעדינות את הגלידות מהתבניות, לחתוך לקוביות ולהגיש.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את הסוכרזית ב- 2 כפות סוכר רגיל.

ציוד נדרש: 2 תבניות חד פעמיות מוארכות.

זמן ההכנה כולל את זמן הקפאת הגלידות.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)38128
חלבונים (גרם)0.35 1.18
פחמימות (גרם)311
מתוכן סוכרים (גרם)1.28 4.33
שומנים (גרם)2.61 8.82
מתוכם שומן רווי (גרם)2.4 8.12
נתרן (מ"ג)3.2611.02
סיבים תזונתיים (גרם)0.31 1.04
מים (גרם)8.2327.79
ויטמין A (מק"ג)0.31.01
ויטמין B (מ"ג)46.60.16
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)00.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.07
ויטמין B6 (מ"ג)00.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.41.35
ויטמין C (מ"ג)0.72.36
ויטמין E (מ"ג)0.010.02
ויטמין K (מק"ג)0.210.71
סידן (מ"ג)1.34.39
ברזל (מ"ג)0.040.12
מגנזיום (מ"ג)1.13.72
זרחן (מ"ג)2.17.09
אבץ (מ"ג)0.010.02
אשלגן (מ"ג)22.275
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 39.7% 5.3% 50.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.