דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ממרח חומוס פול
יותר טעים מחומוס לבד, צילום: מרה זיניגרד
  • 1 משרים את הפול והחומוס בנפרד למשך 12 שעות (מידה לפני השריה: 1/2 כוס מכל אחד - במצרכים גודל הכוסות הוא לאחר בישול). שוטפים ומבשלים במים כשעתיים כל אחד (יחד או לחוד - אני ממליצה לחוד). במתכון זה, כיוון שמדובר בממרח, נבשל את הקטניות מעט יותר מן הדרוש, עד למצב של ריכוך יתר. בנוסף, ניתן לנקות את הקצף שיווצר במהלך ההשריה והבישול מפעם לפעם.
  • 2 כאשר הקטניות עודן חמות, מסננים אותן מהנוזלים וטוחנים יחד עם השום.
  • 3 מוסיפים את המלח והכמון ומערבבים.
  • 4 ניתן לאכול את התבשיל כממרח, כחומוס או כפירה - לבחירתכם!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם השריה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.8% 3.8% 20.3% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב