דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 268 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מקפא פירות בשכבות
ממש עוגת גלידה מפירות
  • 1 לטחון בבלנדר כל פרי בנפרד.
  • 2 להקציף את הקצפת הצמחית עם סוכר הוניל (ניתן להוסיף עוד קצפת צמחית לפי הצורך).
  • 3 להוסיף לכל פרי טחון כף אבקת סוכר ו- 2-3 כפות קצפת ולערבב בעדינות. להוסיף עוד אבקת סוכר ואת מיץ הלימון לפי הטעם.
  • 4 לצקת לתבנית פיירקס מרובעת את הפירות בשכבות: כל שכבה להקפיא 10 דקות, להוסיף שוב שכבת פרי נוספת וכך את שאר השכבות.
  • 5 לכסות בניילון נצמד ולשמור בהקפאה עד להגשה (אפשר גם למזוג לכוסות הגשה שכבות לסירוגין ולהקפיא).
  • 6 בתיאבון וקיץ צונן חיוך
טיפ למתכון
אפשר לעשות שימוש בכל פירות העונה שאוהבים. ניתן לעשות שימוש בשמנת מתוקה חלבית במקום הקצפת הצמחית.

ציוד נדרש: בלנדר, תבנית פיירקס מרובעת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 15% 4.6% 73.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב