ממש עוגת גלידה מפירות
1. לטחון בבלנדר כל פרי בנפרד.
2. להקציף את הקצפת הצמחית עם סוכר הוניל (ניתן להוסיף עוד קצפת צמחית לפי הצורך).
3. להוסיף לכל פרי טחון כף אבקת סוכר ו- 2-3 כפות קצפת ולערבב בעדינות. להוסיף עוד אבקת סוכר ואת מיץ הלימון לפי הטעם.
4. לצקת לתבנית פיירקס מרובעת את הפירות בשכבות: כל שכבה להקפיא 10 דקות, להוסיף שוב שכבת פרי נוספת וכך את שאר השכבות.
5. לכסות בניילון נצמד ולשמור בהקפאה עד להגשה (אפשר גם למזוג לכוסות הגשה שכבות לסירוגין ולהקפיא).
6. בתיאבון וקיץ צונן