דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת גבינה טבעונית עם פירות יער
אחת העוגות הטבעוניות הטעימות שתכינו
  • הכנת הבסיס:
  • 1 טוחנים יחד את האגוזים והתמרים במעבד מזון.
  • 2 מוסיפים את השקדים הטחונים ואת שמן הקוקוס, וטוחנים עוד מספר שניות עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 3 מרדדים ומהדקים את העיסה בתבנית פאי מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא.
  • הכנת הקרם:
  • 1 טוחנים יחד את אגוזי הקשיו, קרם הקוקוס וסירופ האגבה עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
  • 2 מוסיפים לקרם את גרידת ומיץ הלימון, ומערבבים.
  • 3 מוציאים את בסיס העוגה מהמקפיא, יוצקים עליה את הקרם ומחזירים למקפיא. כאשר הקרם על העוגה שבמקפיא התמצק וקפא מעט, עוברים לשלב הבא...
  • הכנת ציפוי פירות יער:
  • 1 טוחנים יחד את פירות היער, המים ואגוזי הקשיו עד לקבלת בלילה חלקה.
  • 2 יוצקים את הבלילה מעל העוגה ומקפיאים שוב לפחות ל- 3 שעות.
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום סירופ האגבה אפשר להשתמש בדבש (אך לקחת בחשבון שהמתכון כבר לא יהיה טבעוני).

ציוד נדרש: תבנית עגולה סטנדרטית בקוטר 26 ס"מ (אפשר תבנית קטנה יותר ואז העוגה תצא גבוהה יותר).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 41.7% 12.9% 40.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.86 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב