דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 142 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • מנגו - 3 כוסות של קוביות - סה"כ (498 גרם)
    קפוא (מהזן ללא הסיבים)
  • סירופ מייפל - 3 כפות - סה"כ (45 גרם)
    טבעי
  • מיץ ליים -  כפות - סה"כ (25 מ"ל)
    2-3 כפות (או מיץ לימון)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סורבה מנגו
אין על גלידת סורבה פירות
  • 1 תחילה מקפיאים קוביות מנגו קלוף על גבי מגש (לשמור על מרווח קל). כשקפאו יש להעבירם לשקית או קופסא אטומה (נשמר חודשים רבים).
  • 2 מעבירים את המנגו הקפוא ביחד עם סירופ המייפל ומיץ הליים אל מעבד מזון ומפעילים תחילה בפולסים.
  • 3 לאחר שמתקבל מרקם של פירורים גדולים, מפעילים באופן ממושך עד לקבלת סורבה מנגו קטיפתי ללא גושים.
  • 4 את הסורבה מעבירים מיד לגביעי גלידה (ניתן להקפיא עד כשעה או קצת יותר מכיוון שהסורבה אינו מתאים להקפאה ארוכה), אוכלים ונהנים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לקשט בדובדבנים מתוקים מעל.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. זמן ההכנה לא כולל את זמן הקפאת המנגו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 1.1% 2% 89.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב