דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סורבה מנגו
סורבה מנגו
אין על גלידת סורבה פירות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 142 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • מנגו - 3 כוסות של קוביות - סה"כ (498 גרם)
    קפוא (מהזן ללא הסיבים)
  • סירופ מייפל - 3 כפות - סה"כ (45 גרם)
    טבעי
  • מיץ ליים -  כפות - סה"כ (25 מ"ל)
    2-3 כפות (או מיץ לימון)
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 תחילה מקפיאים קוביות מנגו קלוף על גבי מגש (לשמור על מרווח קל). כשקפאו יש להעבירם לשקית או קופסא אטומה (נשמר חודשים רבים).
  • 2 מעבירים את המנגו הקפוא ביחד עם סירופ המייפל ומיץ הליים אל מעבד מזון ומפעילים תחילה בפולסים.
  • 3 לאחר שמתקבל מרקם של פירורים גדולים, מפעילים באופן ממושך עד לקבלת סורבה מנגו קטיפתי ללא גושים.
  • 4 את הסורבה מעבירים מיד לגביעי גלידה (ניתן להקפיא עד כשעה או קצת יותר מכיוון שהסורבה אינו מתאים להקפאה ארוכה), אוכלים ונהנים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לקשט בדובדבנים מתוקים מעל.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. זמן ההכנה לא כולל את זמן הקפאת המנגו.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חני מרגולין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)11279
חלבונים (גרם)0.66 0.47
פחמימות (גרם)2921
מתוכן סוכרים (גרם)25.23 17.77
שומנים (גרם)0.36 0.26
מתוכם שומן רווי (גרם)0.09 0.06
נתרן (מ"ג)3.632.55
סיבים תזונתיים (גרם)2.27 1.6
מים (גרם)11178.17
ויטמין A (מק"ג)47.4433.4
ויטמין B (מ"ג)1.290.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.740.52
ויטמין B5 (מ"ג)0.210.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.0612.71
ויטמין C (מ"ג)36.3625.61
ויטמין E (מ"ג)1.410.99
ויטמין K (מק"ג)5.273.71
סידן (מ"ג)20.8614.69
ברזל (מ"ג)0.30.21
מגנזיום (מ"ג)13.289.35
זרחן (מ"ג)14.810.42
אבץ (מ"ג)0.520.37
אשלגן (מ"ג)224.48158.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.130.09
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.05

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 1.1% 2% 89.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה