דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סורבה מנגו
סורבה מנגו
אין על גלידת סורבה פירות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 142 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • מנגו - 3 כוסות של קוביות - סה"כ (498 גרם)
    קפוא (מהזן ללא הסיבים)
  • סירופ מייפל - 3 כפות - סה"כ (45 גרם)
    טבעי
  • מיץ ליים -  כפות - סה"כ (25 מ"ל)
    2-3 כפות (או מיץ לימון)
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 תחילה מקפיאים קוביות מנגו קלוף על גבי מגש (לשמור על מרווח קל). כשקפאו יש להעבירם לשקית או קופסא אטומה (נשמר חודשים רבים).
  • 2 מעבירים את המנגו הקפוא ביחד עם סירופ המייפל ומיץ הליים אל מעבד מזון ומפעילים תחילה בפולסים.
  • 3 לאחר שמתקבל מרקם של פירורים גדולים, מפעילים באופן ממושך עד לקבלת סורבה מנגו קטיפתי ללא גושים.
  • 4 את הסורבה מעבירים מיד לגביעי גלידה (ניתן להקפיא עד כשעה או קצת יותר מכיוון שהסורבה אינו מתאים להקפאה ארוכה), אוכלים ונהנים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לקשט בדובדבנים מתוקים מעל.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. זמן ההכנה לא כולל את זמן הקפאת המנגו.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חני מרגולין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)11279
חלבונים (גרם)0.66 0.47
פחמימות (גרם)2921
מתוכן סוכרים (גרם)25.23 17.77
שומנים (גרם)0.36 0.26
מתוכם שומן רווי (גרם)0.09 0.06
נתרן (מ"ג)3.632.55
סיבים תזונתיים (גרם)2.27 1.6
מים (גרם)11178.17
ויטמין A (מק"ג)47.4433.4
ויטמין B (מ"ג)1.290.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.740.52
ויטמין B5 (מ"ג)0.210.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.0612.71
ויטמין C (מ"ג)36.3625.61
ויטמין E (מ"ג)1.410.99
ויטמין K (מק"ג)5.273.71
סידן (מ"ג)20.8614.69
ברזל (מ"ג)0.30.21
מגנזיום (מ"ג)13.289.35
זרחן (מ"ג)14.810.42
אבץ (מ"ג)0.520.37
אשלגן (מ"ג)224.48158.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.130.09
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.05

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 1.1% 2% 89.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.