דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 161 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שעועית ירוקה ופטריות בסויה
אחת התוספות הטעימות
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת או ווק, ומטגנים את הבצל על אש בינונית עד להזהבה. בינתיים מרתיחים מים עם כפית מלח וחולטים את השעועית הירוקה למשך כ- 5 דקות עד לריכוך. מוציאים מהמים ומסננים (מומלץ להעביר למי קרח כדי לשמור על הצבע הרענן - לא חובה).
  • 2 כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים לו את השום ומערבבים. מטגנים כחצי דקה ומוסיפים את הפטריות הפרוסות והשעועית הירוקה החלוטה.
  • 3 מקפיצים מס` דקות עד שהפטריות מתרככות מעט, מוסיפים את יתר המרכיבים, מסירים מהאש ומגישים חם.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
שימו לב שהסויה מלוחה ולכן כדאי לטעום קודם ורק אם חסר להוסיף עוד מלח.

הערך התזונתי לא כולל את המלח לבישול השעועית הירוקה. שיטת ההכנה כוללת גם חליטה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 38.7% 12.6% 38.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.75 (0.94 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב