גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח אסיאתי | » | שעועית ירוקה ופטריות בסויה |
4 מנות/יחידות, 161 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את המלח לבישול השעועית הירוקה. שיטת ההכנה כוללת גם חליטה.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 166 | 103 |
חלבונים (גרם) | 3.84 | 2.39 |
פחמימות (גרם) | 12 | 7 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.92 | 1.81 |
שומנים (גרם) | 11.84 | 7.36 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.79 | 1.11 |
נתרן (מ"ג) | 717.71 | 445.79 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.06 | 1.9 |
מים (גרם) | 80.54 | 50.02 |
ויטמין B (מ"ג) | 4.09 | 2.54 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.07 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.17 | 0.11 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.44 | 1.52 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.21 | 0.75 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.18 | 0.11 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 14.6 | 9.07 |
ויטמין C (מ"ג) | 6.39 | 3.97 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.28 | 0.17 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.28 | 0.17 |
סידן (מ"ג) | 22.89 | 14.22 |
ברזל (מ"ג) | 1.11 | 0.69 |
מגנזיום (מ"ג) | 11.57 | 7.18 |
זרחן (מ"ג) | 67.42 | 41.88 |
אבץ (מ"ג) | 0.6 | 0.38 |
אשלגן (מ"ג) | 268.17 | 166.57 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.14 | 0.09 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.14 | 0.09 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0.01 |