דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת סורבה חמצמצה מתקתקה
מעדן מושלם לימי הקיץ החמים
  • 1 הכנת השכבה הראשונה: להכניס את המנגו והמייפל למעבד המזון, להפעיל תחילה בפולסים ולאחר מכן במהירות בינונית. מדי פעם לעצור, ולהיעזר בכף בכדי לנקות את דפנות מעבד המזון. להעלות למהירות מירבית ולהמשיך להפעיל עד לקבלת סורבה חלק.
  • 2 לשטח בתבנית עגולה קפיצית מס` 26 את שכבת המנגו, לאחסן במקפיא ולגשת להכנת השכבה השנייה (יש לשטוף את מעבד המזון בין הכנת כל שכבה על מנת שהטעמים והצבעים לא יתערבבו).
  • 3 להמשיך להכין גם את השכבה השלישית, כך שלבסוף מתקבלות 3 שכבות.
  • 4 להקפיא כ- 4 שעות את עוגת השכבות.
  • 5 לקשט בפירות, להוריד את הטבעת המקיפה את התבנית, לפרוס ולהגיש. מתקבלת עוגת סורבה פירות קפואה וטעימה להפליא. במידה ונשארת עוגה, יש לפרוס הכל ולהחזיר למקפיא. לפני ההגשה יש להוציא למשך כ- 20 דקות, שכן לאחר שעות רבות במקפיא העוגה קופאת היטב.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון + תבנית עגולה קפיצית בקוטר 26 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את הפירות לקישוט. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. זמן ההכנה כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 1.1% 3.1% 86.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב